Helgens innkjøp!

Hola bloggen!

Denne helgen har jeg og Andrea som nevnt i forrige innlegg vært på bokfestivalen! Vi var sammen i går, og hadde planer om å dra på bokbloggtreffet men feiget ut fordi vi ikke helt visste hva det var og... vel noen ganger så er det greit å bare være to jenter med for mye fritid og mange bøker. Vi dro da på forelesning om tankevirus, som var utrolig interessant, og så dro vi og shoppet bøker. Dagens ungdom ass.Dette er det jeg hamstret denne helgen. To Kill a Mockingbird, Please Look After Mother, Din Godhet og en moleskine som jeg alt har skrevet alt for mye i til tross for å bare ha eid den en dag. Jeg er egentlig blakk, sånn... skikkelig blakk. Men når jeg ser bøker så klarer jeg ikke helt dy meg, spesielt når bøkene er på salg. Dette er kanskje det jeg liker best med bokfestivalen, og til neste år skal jeg legge av litt sinnsykt mye penger slik at jeg får hamstret alt jeg vil!Denne boken kjøpte jeg da jeg og Andrea nettopp hadde stått i vaffelkø, og skulle sjekke om Norli sitt salgstelt hadde noe spennende å by på. På engelsk selvsagt. Denne boken virket interessant, og jeg mente å ha sett folk snakke om den før, så da kjørte jeg på. Bare tiden vil vise om lommeboken min angrer på dette eller ikke.

Jeg gidder ikke legge ut bilde av moleskinen min, ettersom det bare er en svart bok med masse sangtekster i seg. Kan hende jeg skriver et eget innlegg om mitt elsk/hat-forhold til notatbøker en gang i fremtiden.Denne boken... er dyr. Og også nå dyrebar for meg. Linda Olsson, forfatteren, signerte denne boken i dag under bokfestivalen. Jeg hadde ikke råd til boken, men jeg hadde med hennes to andre bøker og sa at dog jeg ikke hadde råd til den nye (i alle fall ikke før den kommer ut i paperbackversjon) så ville jeg gjerne ha mine to andre bøker signert. Hun fortalte meg så at den nye boken hennes ikke kommer ut som paperback før til neste år, og snudde seg så til en ansatt og spurte om hun kunne gi bort en bok gratis og betale for den selv. Så signerer hun bøkene mine, tar et eksemplar av den nye boken, signerer den også og sier at det er en gave til meg fra henne.Dette er hvorfor jeg elsker forfattere som skjønner hva bøker betyr for mennesker. Jeg hadde aldri i verden trodd jeg kom til å få boken gratis av henne, men det gjorde jeg. Jeg føler ikke jeg fikk takket henne nok der jeg sto og halvmåpte og nesten løp ut av teltet i rent sjokk. Denne dama er jeg storfan av! Ikke bare skriver hun fine bøker, men hun er snill også? Det blir nesten for mye for meg!

 Videre gikk jeg til Ark sin bod utenfor Egertorget, der var det plakater overalt om at de solgte bøker til 50%. Jeg har hatt lyst på To Kill A Mockingbird lenge, og med tanke på at den ikke hadde kostet meg nesten 400 kroner tenkte jeg at jeg hadde råd til den. Etter jeg hadde kjøpt den fortalte mannen i kassa meg at det også var tilbud i butikken. Smart move, Ark. Vent til jeg har kjøpt noe før du forteller at jeg kan kjøpe enda mer inne i butikken. Jeg siklet over bøker en ganske god stund før jeg innså at jeg er arbeidsledig og ikke kan kjøpe mer nå. Møkk. Om noen vil gå på ønskelista mi på bokelskere (link til den på siden, yo) og kjøpe bøkene der til meg så sier jeg jatakk mangetakk.

Alt i alt vil jeg si det var en ufattelig fin helg, og jeg er fornøyd med det jeg har kjøpt! Dog som sagt, neste år tar jeg med meg mye mer penger. Fordi dette er verdt det.

PS: jeg kjøpte også en Beatles-sangbok i sånn fin butikk som jeg ikke husker hva heter men som solgte antikke bøker, skal tilbake dit på Onsdag så blogger mer om det da. Boken ligger på pianoet så jeg glemte den. Heh. Topp kvalitets bokblogger jeg altså. Lover.

4 kommentarer

Natalie

17.09.2012 kl.01:29

Høres ut som om dere har hatt en flott dag. Neste år må dere stikke innom bokbloggertreffet - dere gikk glipp av masse fine gratis bøker. Verdt å komme bare for det!

Geir Tangen

17.09.2012 kl.09:08

Hei.

Veldig fint å lese ditt innlegg her. Synes historien med den gavmilde forfatteren var rørende. Jeg er helt enig. Slike forfattere vet hva bøker betyr for sånne som deg.

Jeg henger meg på din utfordring, og selv om min kones debutroman "Stryk meg over håret" ikke står på din ønskeliste, så ser jeg på utvalget ditt at du kommer til å ELSKE den. Jeg fører deg opp på listen over dem som skal ha GRATIS leseeksemplar av boken, så har du fått en bok til som jeg lover du vil like :) Boken kommer ut om en måned.

Send meg din postadresse på epost: geir.tangen@hkskole.no

Les mer om boken her: http://agnesmatre.com/om-romanen/

mvh.

Geir Tangen

bokbudeiene

18.09.2012 kl.22:15

Natalie: Fått med meg det! Virket bare litt skummelt, haha.

bokbudeiene

18.09.2012 kl.22:16

Geir Tangen: Hei Geir! Veldig hyggelig at du vil sende en gratis bok, vi har lagt igjen en kommentar på bloggen til kona di hvor vi ber henne bekrefte at det er sant av sikkerhetsmessige årsaker :)

Skriv en ny kommentar

bokbudeiene

bokbudeiene

19, Oslo

Caroline og Andrea er ikke tøffe nok til å dra på ekte eventyr, så de leser om dem istedenfor.

Kategorier

Arkiv

hits