Bokbudeie 2 må vel også introduseres..

Hallo verden. Jeg er Andrea, den ikke-så-originale bokbudeie nummer 2.

Jeg er en veldig ubesluttsom person. Det er noe man trenger å vite om meg. Caroline har jo fortalt andre vesentlige ting, som at jeg verken er musikkelev eller kan snakke flytende fransk. Jeg kan derimot snakke gebrokken og feilfylt tysk. Slå den du!

Jeg kan også lese det meste. Om noen låner meg en bok, leser jeg den. Uansett om den er bra eller ikke. Twilight er et godt eksempel på dette. Så ja, jeg har lest Twilight. Vurderer nå å lese Nightlight i stedet.


En bok jeg har lest, som jeg likte ganske godt, var The Story of Forgetting (2008), skrevet av Stefan Merrill Block. Den handler om "early-onset Alzheimers", en ensom, gammel mann med pukkelrygg, og eventyr om et sted hvor ingen har noen hukommelse. Her kan man lese et utdrag fra boka.

I løpet av denne helgen har jeg lest ut noen bøker, og vurdert å begynne på nye.

Det usynlige barnet (1963) er en bok skrevet av Tove Jansson. Tove Jansson har jo, som kjent, skrevet historiene om Mummitrollet og alle vennene hans i Mummidalen. Fordi jeg er teit (eller kul, alt ettersom) kjøpte jeg denne boka da jeg var på loppemarked med en venn i høst! Det er barnebok, men hvem bryr seg? Den var koselig. Selv likte jeg best "Hemulen som elsket stillheten".

etter skjelvet (2000) av Haruki Murakami. Det er en novellesamling, med seks noveller, om tiden etter det store jordskjelvet i Kobe, Japan i 1995. Den har jeg lest i perioder på besøk hos kjæresten. Det er nemlig han som eier boka, ikke jeg.

Jeg har lest en del bøker i livet mitt, og ikke alle er like bra som andre. The Story of Forgetting er ikke den av bøkene jeg har lest som er best en gang! Jeg liker også bøker som The Great Gatsby, The Bell Jar, Catcher in the Rye, The Old Man and the Sea, og spesielt A Wizard of Earthsea.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bokbudeiene

bokbudeiene

19, Oslo

Caroline og Andrea er ikke tøffe nok til å dra på ekte eventyr, så de leser om dem istedenfor. Kontakt: bokbudeiene@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits